Skip to content

Za partnere

Za partnere

Izvoz

Dobrodošli u svet Tehno-al Marinković, gde se umetnost stolarije prepliće sa globalnim tržištima. Naši proizvodi putuju širom sveta, od Švajcarske, Francuske, Nemačke i Austrije, pa sve do udaljenih destinacija kao što su Amerika, Tajland, Japan, Engleska, Kanada i Brazil.

Ako razmatrate uvoz naše stolarije, ovde vam predstavljamo postupak:

Podnesite zahtev za ponudu.

Da bismo Vam pružili tačnu ponudu, potrebno je da nam, uz šeme prozora/vrata, navedete detalje poput vrste materijala, paketa stakla, tehničkih karakteristika, boje i ostalih specifičnih zahteva koje imate.

Dobijanje ponude.

Nakon prijema Vašeg zahteva, pripremamo ponudu koja jasno definiše uslove prodaje. Kako bi se krenulo u proces realizacije, potrebno je potpisati izrađene skice/ponude i izvršiti uplatu avansa. Datum ovog potpisa i uplate avansa određuje početak definisanih rokova.

Što se tiče pravnih olakšica vezanih za porez, roba plaćena iz inostranstva je oslobođena poreza i carine u zemlji proizvođača, dok se u zemlji uvoznika plaća uvozno rascarinjenje po stopi poreza zemlje uvoznika.

Mere na objektu u inostranstvu.

Merenje otvora za stolariju na inostranim objektima trenutno nije izvodljivo. Ako sami dostavljate mere, Vaš potpis na izrađenoj ponudi garantuje tačnost mera, a reklamacije se ne uzimaju u obzir.

Rokovi za izradu i pripremu robe za transport.

Rokovi za standardne pozicije iznose oko 4 nedelje, dok se za specijalne konstrukcije, boje i slično rokovi posebno definišu za svaki posao, u zavisnosti od dostupnosti materijala i kapaciteta proizvodnje u datom trenutku.

Transport robe.

Tehno-al Marinković ne obavlja transport robe sopstvenim vozilima, ali imamo saradnju sa partnerima za transport. Takođe, postoji opcija da sami organizujete transport. U oba slučaja, Tehno-al Marinković ne preuzima odgovornost za eventualna oštećenja tokom transporta. Fotografisanjem robe pri utovaru obezbeđujemo podatke o stanju pre slanja, ali je preporučljivo da kupac organizuje kontrolu robe pre utovara kako bi se potvrdila bezbednost.

Robu možemo pakovati na dva načina – svaki element posebno zaštićen streč folijom i kartonom, ili pakovanje na specijalizovane palete za transport koje proizvodi Tehno-al Marinković. Preporučujemo pakovanje na palete kao najsigurniji način da se izbegnu eventualna oštećenja tokom transporta.

Montaža stolarije.

Montaža u inostranstvu, nažalost, trenutno nije moguća iz razloga što nismo registrovani za tu delatnost u nekim zemljama EU. Međutim, ukoliko sami organizujete montažu, pružićemo Vam podršku i informacije koje Vam mogu biti od pomoći.

Radujemo se budućoj saradnji!

Stojimo Vam na raspolaganju za dodatne informacije ili pitanja. Hvala Vam što razmatrate Tehno-al Marinković kao svog potencijalnog partnera.

Za partnere

Biznis&Avantura program

U sklopu Biznis&Avantura programa, namenjenog kako firmama, tako i pojedincima specijalizovanim za ugradnju stolarije, Tehno-al Marinković je stvorio inovativnu platformu prilagođenu Vašim jedinstvenim potrebama i poslovnim ciljevima.

Naš partnerski program je koncipiran s posebnim naglaskom na međusobnu saradnju i zajednički uspeh. Pružamo vam ekskluzivne privilegije, uključujući posebne cenovne pogodnosti, pristup najnovijim proizvodima, kao i stručnu podršku našeg tima.

Širom otvaramo vrata partnerima koji dele našu strast prema vrhunskoj stolariji i posvećenosti visokom kvalitetu. Ako želite postati deo našeg partnerskog programa, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se zajedničkom rastu i prosperitetu.

Unutar Biznis&Avantura programa, kako profesionalni tako i individualni kupci Tehno-al Marinković stolarije imaju priliku da nabave gotove prozore i vrata bez dodatnih troškova transporta i montaže. Ovaj program, usmeren i ka distributerima stolarije, ističe se jedinstvenim cenama na našem tržištu, prateći visok kvalitet proizvoda, uz dodatak izuzetno atraktivne skale rabata.

Kvalitet Tehno-al Marinković stolarije potvrđen je brojnim referencama i standardima kvaliteta koji zadovoljavaju sve naše proizvode.

Radujemo se budućoj saradnji!

Stojimo Vam na raspolaganju za dodatne informacije ili pitanja. Hvala Vam što razmatrate Tehno-al Marinković kao svog potencijalnog partnera.