Skip to content

Roletne

Ostali proizvodi

Roletne

Aluminijumske Roletne su praktičan dodatak za prozore i balkonska vrata, pružajući pouzdanu zaštitu stolarije od različitih atmosferskih uticaja kao što su toplota, vetar, kiša i sneg. Osim što poboljšavaju vizuelni dojam vašeg doma, roletne omogućavaju potpuno zatamnjivanje prostorije. Ponosimo se raznovrsnim izborom boja i drvo-dekora, pružajući vam mogućnost da personalizujete roletne prema svom ličnom stilu i enterijeru.

U našem asortimanu ističu se roletne sa Nadgradnom, Spoljašnjom i Podfasadnom Kutijom, pružajući širok spektar opcija kako biste pronašli idealno rešenje za svoje potrebe.

Lamelice

Kada je reč o lamelicama, na raspolaganju su vam Lamelice Ispunjene Poliuretanom, garantujući optimalnu toplotnu i zvučnu izolaciju. Takođe, nudimo i Ekstrudirane Lamelice, koje predstavljaju vrhunski izbor u pogledu trajnosti i funkcionalnosti. Mogu biti u bilo kojoj boji po RAL karti.

Lamelice
Ekstrudirane Lamelice
Lamelice Ispunjene Poliuretanom

Uz našu raznovrsnu ponudu kutija i lamelica, pružamo vam mogućnost da prilagodite roletne prema estetskim preferencijama i tehničkim zahtevima, obezbeđujući visokokvalitetno rešenje za vaš dom ili poslovni prostor.

Solomatici

Naša ponuda takođe obuhvata Solomatike, koje predstavljaju suptilan i moderan dodatak savremenoj arhitekturi. Solomatik se može dobiti u varijantama sa C ili Z lamelicom, pružajući vam izbor koji se najbolje uklapa u vaš dizajn. Pogon može biti jednostavan, putem kurble, ili potpuno automatizovan, koristeći motor.Solomatik će unaprediti vaš prostor, pružajući spoj funkcionalnosti i suptilne elegancije.

Aluminijumski Kapci (Grilje)

Pored aluminijumskih roletni i solomatika, u našoj ponudi se nalaze i Aluminijumski Kapci (Grilje). Svojim tradicionalnim dizajnom obogaćuju celokupni izgled fasade. Moguće ih je napraviti u bilo kojoj boji i obliku. Njihovom ugradnjom sa pomičnim ili nepomičnim lamelama dobijate dodatnu zaštitu, ali i ukras na Vašim prozorima i vratima.

Takođe mogu biti i klizni sa spojlne strane fasade ili preklopne (harmonika) i preklapati se vani na fasadu ili unutar otvora (špaletne) prozora.

Brisoleji

Brisoleji u savremenoj arhitekturi predstavljaju inovaciju koja veoma efektno može učestvovati u estetici objekta, koji imaju veliki funkcionalni značaj u vidu uštede energije, zaštite od sunca kao i od drugih vremenskih prilika. U našoj ponudi se nalaze brisoleji Alumil Smartia M5600. Smartia M5600 je arhitektonski sistem koji koristi aluminijumske lamele elipsastog dizajna za kontrolisano zasenčenje zgrada i prirodno osvetljenje. Sistem uključuje potkonstrukciju i širok izbor lamela koje odgovaraju svim potrebama izgradnje.