Skip to content

Garažna vrata

Ostali proizvodi

Garažna vrata

Segmentna i Rolo garažna vrata

Otvorite vrata praktičnosti i stila sa našom ponudom segmentnih i rolo garažnih vrata. Savremeno dizajnirana, ova vrata spajaju funkcionalnost i estetiku, čineći ih idealnim izborom za vaš prostor.

Segmentna Garažna Vrata pružaju izvanrednu izolaciju i sigurnost, istovremeno štedeći prostor zahvaljujući vertikalnom otvaranju. Njihov modularni dizajn omogućava lako održavanje i dug vek trajanja. Segmentna garažna vrata se izrađuju od sendvič panela debljine 40mm (lim-poliuretanska pena-lim). Mogu biti u beloj boji ili u boji po RAL karti. Na zahtev kupaca mogu se ugraditi i tzv. pešačka vrata koja obezbeđuju prolaz kada su segmentna vrata zatvorena. Takođe je moguća ugradnja svetlosnih i ventilacionih otvora umesto pojedinih segmenata.

Rolo Garažna Vrata su elegantno rešenje sa kompaktnim, rolo mehanizmom. Ova vrata se diskretno uvlače u gornji deo prostora, čime štede dragoceni prostor i pružaju modernu notu vašem domu ili poslovnom prostoru.

Rolo Garažna Vrata su napravljena od aluminijumskih lamelica punjenih poliuretanom visine 77mm. Završna aluminijumska lamella je sa gumom. Rolo vrata se skupljaju na vrhu u aluminijumsku kutiju 300x300mm ili 350x350mm. Možete birati boju vrata iz RAL kataloga boja.

Bilo da birate segmentna ili rolo garažna vrata, dobijate kombinaciju vrhunskog dizajna, pouzdanosti i praktičnosti.