Skip to content

Fasadni sistemi

Ostali proizvodi

Fasadni sistemi

Tehno-al Marinković predstavlja  rešenja za izradu fasada poslovnih i ekskluzivnih objekata, ističući se u izradi staklenih fasada i fasada od Alubonda.

Staklene fasade

Naše Staklene Fasade se izrađuju od aluminijumskih profila renomiranih proizvođača Alumil i Schuco. U zavisnosti od vasih zahteva i želja one mogu biti Strukturalne ili Polu-strukturalne. Ova kombinacija aluminijuma i stakla pruža izuzetne termoizolacione karakteristike. Staklo je jednostavno za održavanje, izuzetno otporno na atmosferske uticaje i temperaturne razlike. Osim što pružaju efekat ekskluzivnosti i transparentnosti, staklene fasade se mogu prilagoditi projektu ili potrebama objekta kroz raznovrstan izbor stakala i profila. 

Profili za staklene fasade

Ostali proizvodi

Fasade od Alubonda

Fasade od Alubonda ističu se izuzetnim estetskim i termoizolacionim svojstvima. Alubond, kao dobar termoizolator, doprinosi smanjenju troškova grejanja zimi i hlađenja leti. Održavanje fasade od Alubonda je jednostavno, izuzetno je otporna na atmosferske uticaje, a dostupna je u bogatom spektru boja iz RAL karte, kao i u varijantama drvo-dekora.

Sa našim fasadnim rešenjima, vaš objekat će zračiti ekskluzivnošću i istaći se vizuelnom privlačnošću.