Skip to content

O nama

Tehno-al Marinković

Politika firme je da zadovolji nove i sada već redovne korisnike i poslovne partnere.

Firma „Tehno-al Marinković“ osnovana je 1997. godine kao radionica za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije. Zahvaljujući odličnom kvalitetu i uslugama, radionica ubrzo postaje poznata u Jagodini i šire. Vremenom, zbog povećanja broja klijenata i obima posla, povećan je i broj zaposlenih. Godine 2005. preduzeće se seli u novoizgrađenu radionicu od 1300 m² koja se nalazi u neposrednoj blizini autoputa Beograd-Niš, gde se i danas nalazi. Svojim trudom i zalaganjem možemo se pohvaliti da smo danas ozbiljno preduzeće sa više od 50 zaposlenih, koje iz dana u dan nastavlja da se razvija i raste. Godine 2022. Tehno-al Marinković sa ponosom predstavlja svoj novi objekat površine 1100 m², gde se nalazi potpuno novo postrojenje za plastifikaciju metala (elektrostatičko farbanje) po najvišim svetskim standardima. Zahvaljujući ovim investicijama, kao i novim dodatnim prostorima pored postojećih, koji su namenjeni za proizvodnju aluminijumske i PVC stolarije, preduzeće je postiglo značajan uspeh, unapredili smo tehnologiju, povećali obim posla i zaposlili dodatnu radnu snagu.

Kolektiv kompanije Tehno-al

Video Prezentacija

PROJEKAT 25

Sertifikati

Nosioci smo različitih priznanja i sertifikata, uključujući standarde za sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015, upravljanje zaštitom životne sredine prema ISO 14001:2015, sertifikate za profile, okove, staklo pa čak i za finalne proizvode.

Misija

Naša vizija je da izgradimo snažnu i konkurentnu firmu koja će pružiti koristi svim interesnim grupama:

Za Krajnjeg Korisnika

Pružanjem vrhunskih proizvoda po pristupačnim cenama kako bi ispunili i prevazišli očekivanja.

Za Poslovne Partnere

Negovanjem održivih i poštenih odnosa, čime gradimo poverenje i dugoročnu saradnju.

Za Zaposlene

Stvaranjem inspirativnog radnog okruženja koje podstiče i motiviše svakog zaposlenog da postane najbolja verzija sebe.

Za Vlasnika

Postizanjem rasta u obimu posla i povećanjem profita.

Za Društvo u Celini
Primenom mera štednje energije i zaštitom životne sredine, doprinosimo održivom razvoju i zajednici u kojoj poslujemo.

Oprema

Koristimo vrhunsku opremu za izradu naših proizvoda, koja obuhvata najkvalitetnije alate i mašine renomiranih svetskih proizvođača. Naš arsenal alata uključuje Hilti, Milwaukee i Unior, dok smo za proizvodne procese opremljeni vrhunskim mašinama od strane priznatih svetskih brendova poput Urban i Elumatec. Ova kombinacija vrhunskih alata i mašina osigurava visok nivo kvaliteta u svakom koraku naše proizvodnje. Osim navedenih mašina i alata za proizvodnju, možemo se pohvaliti opremom za montažu stolarije. Naš Spyder kran i robot-mašina Glassworker GW 625-2 pružaju nam podršku pri postavljanju najzahtevnijih pozicija.

Politika firme

Tehno – al Marinković DOO usvaja ovu Politiku kvaliteta i zaštite životne sredine kako bi osigurala da ispunjava zahteve korisnika, zakona i propisa. Naš cilj je biti lider u proizvodnji i montaži aluminijumske i PVC stolarije.

Postižemo ovaj cilj stalnim poboljšavanjem sistema menadžmenta kvalitetom i sistema zaštite životne sredine, u skladu sa standardima ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Najviše rukovodstvo se obavezuje na uspostavljanje, primenu i održavanje ove politike kroz:

Ova politika predstavlja osnov za postavljanje ciljeva i usmerava naše napore ka stalnom poboljšavanju rada, sistema menadžmenta kvalitetom i sistema zaštite životne sredine.

Stručni tim

SAŠA Marinković
SAŠA
Marinković
Osnivač | Izvršni direktor
JELENA Pavlovič
JELENA
Pavlović
Direktor
PREDRAG Ilić
PREDRAG
Ilić
Koordinator projekta | Menadžer prodaje
INES Vučićević
INES
Vučićević
Menadžer prodaje
NIKOLA Mitrović
NIKOLA
Mitrović
Mašinski inženjer | Tehničar
KATARINA Marinković
KATARINA
Marinković
Menadžer prodaje | Finansijski direktor
IVAN Stanojević
IVAN
Stanojević
Mašinski inženjer | Tehničar
STOJAN Popović
STOJAN
Popović
Mašinski inženjer | Tehničar
PAVLE Marinković
PAVLE
Marinković
Menadžer prodaje i marketinga | Arhitekta