Skip to content

Materijali

Materijali

PVC

Sa istinskom predanošću izuzetnom kvalitetu, Tehno-al Marinković gradi ponosno dugogodišnje partnerstvo s prestižnom kompanijom Gealan u proizvodnji PVC profila. Naša saradnja s Gealan-om datira još od 2010. godine, čime se potvrđuje naša stabilna veza i poverenje u vrhunski kvalitet proizvoda koje zajedno pružamo.

Gealan, naš odabrani partner, ističe se kao svetski lider u ovoj industriji, poznat po postizanju najviših standarda u kvalitetu, dizajnu, funkcionalnosti, jednostavnosti održavanja i dugovečnosti. Kao deo značajne nemačke grupacije specijalizovane za proizvodnju PVC profila, Gealan daje značajan doprinos sa više od 30% prozora i vrata širom sveta, postavljajući standarde na globalnom nivou.

U našem neprekidnom zalaganju za održivost, Gealan-ovi profili ne samo da su vrhunski, već su i izuzetno reciklabilni, ispunjavajući i premašujući najstrože ekološke norme. Gealan se izdvaja kao jedinstvena firma u ovoj oblasti, ne samo zbog proizvodnje profila u Acrylcolor-u, već i zbog izuzetnih karakteristika koje ovaj materijal pruža. Osim ponude profila u dekorativnoj foliji, Acrylcolor je vrhunska karakteristika koja postavlja Gealan iznad konkurencije u industriji PVC profila.

U firmi Tehno-al Marinković, ne samo da kreiramo prozore i vrata, već pružamo iskustvo vrhunskog kvaliteta koje nadmašuje očekivanja. S ponosom ističemo da redovno stičemo priznanja i sertifikate od relevantnih tela, potvrđujući našu posvećenost izvrsnosti i neprestano unapređenje. Ova priznanja odražavaju naš stalni trud da postignemo najviše standarde u industriji i obezbedimo izvanredno iskustvo našim klijentima.

Materijali

Aluminijum

Naša aluminijumska stolarija s ponosom se kreira od profila renomirane Grčke kompanije Alumil, sa kojom uspešno sarađujemo od 1998. godine. Alumil se ističe kao eminentan dobavljač aluminijumskih profila u Evropi i svetu, donoseći sa sobom bogato iskustvo i neprikosnoven kvalitet u svaki segment naših proizvoda.

Svi profili ove cenjene kompanije poseduju sertifikaciju od strane međunarodno priznatog nemačkog instituta IFR Rosenheim, što dodatno potvrđuje izuzetan kvalitet i usklađenost sa najvišim standardima. Alumil pruža raznolike sisteme profila koji se ističu kao optimalni za izradu prozora, vrata, roletni, fasada i mnogih drugih primena u građevinskoj industriji.

Firma “Tehno-al Marinković” se ističe kao jedna od retkih kompanija u Srbiji koja se ponosi sertifikatom kompanije Alumil za proizvodnju SUPREME serije. Ovaj prestižni sertifikat potvrđuje da firma raspolaže odgovarajućim alatima i mašinama neophodnim za kvalitetnu izradu proizvoda iz ove serije.

Poseban naglasak stavljamo na saradnju s renomiranom firmom Schuco u proizvodnji staklenih fasada. Schuco, poput Alumila, predstavlja vodeću kompaniju u ovoj oblasti, sa izuzetnim sistemima koji postavljaju standarde u izradi fasadnih sistema širom sveta. Njihova posvećenost inovacijama i vrhunskom dizajnu čini ih nezamenljivim partnerom u kreiranju modernih, estetskih i funkcionalnih staklenih fasada koje zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i sigurnosti.

Materijali

Staklo

Opremljeni smo proizvodnim pogonom koji obuhvata i modernu radionicu za izradu stakla. U ovoj radionici, vršimo sečenje i pravljenje termopaketa po meri i želji naših cenjenih kupaca.

Naša široka paleta stakala uključuje:

Termo Flot Staklo:

Sertifikovano float extra clear staklo, proizvedeno od strane Glaverbel-a, koje zadovoljava visoke standarde kvaliteta.

Stopsol Staklo:

Reflektujuće staklo sa efektom ogledala, dostupno u bojama poput braon, plave, zelene ili sive.

Parsol Staklo:

Staklo sa dodatkom boje, poznato po apsorpciji toplote, često korišćeno u automobilskoj industriji i proizvodnji nameštaja.

Peskareno Staklo
Postupak peskarenja visokim pritiskom koji omogućava kreiranje raznovrsnih oblika i dezena na staklu.
Laminirano (Pamplex) Staklo:

Sigurnosno staklo sa PVB folijom koje sprečava raspršivanje stakla prilikom loma, pogodno za različite primene u građevinarstvu.

Dekorativna Stakla:
Reljefna stakla različitih dizajna, poput flutes, katedral, činčila, bambusa, delta i drugih, koja mogu estetski obogatiti vrata i druge površine.
Niskoemisiono Staklo (ClimaGuard Solar):
Specijalizovano za izradu termopaketa sa sertifikatom, pruža visok stepen termoizolacije. Smanjuje prenos toplote i omogućava uštedu energije, doprinoseći istovremeno zaštiti životne sredine.
Kaljeno Staklo:
Staklo koje prolazi specifičan proces termičke obrade radi poboljšanja svojstava čvrstoće i otpornosti. Glavna karakteristika ovog stakla je da se, ukoliko se razbije, raspada u sitne delije, izbegavajući tako oštrine stakla i time smanjuje rizik od povreda

Preporučujemo

Termopaket 4+16+4 Low-e
Termopaket 4Solar+16+4+16+4 Low-e

Uzmite u obzir da, osim odabira odgovarajućeg profila, visokokvalitetno staklo s visokim stepenom termoizolacije igra ključnu ulogu u postizanju maksimalne energetske efikasnosti. Klasično staklo propušta 80% sunčeve toplote, dok ClimaGuard Solar staklo smanjuje taj prenos na samo 42%, obezbeđujući prijatnu atmosferu tokom cele godine. Osim što doprinosi vašem uštedi, ugradnja ovog stakla ima pozitivan uticaj na zaštitu životne sredine.