Skip to content

Inovacija i Luksuz: PIKANTE 4K – Dom Budućnosti

Inovacija i Luksuz: PIKANTE 4K – Dom Budućnosti

U 2023. godini, završena je izgradnja objekta PIKANTE 4K, koji se u svom nazivu ponosno ističe kao kompleks četiri kuće, čime stvara jedinstven ambijent za svoje buduće stanare. Ovaj moderni kompleks opremljen je najsavremenijom tehnologijom pametnih sadržaja, pružajući korisnicima mogućnost potpune kontrole nad svojim domom putem mobilnih uređaja, čak i kada se nalaze van kuće. Investitor je s vizijom stvaranja inovativnog objekta odgovorio na globalne trendove i postavio novi standard u građevinskoj industriji.

Prostrani i luksuzni stanovi unutar kompleksa PIKANTE 4K odražavaju savremeni stil života, prilagođeni potrebama novog doba. Fasadna stolarija na ovom objektu, izrađena od sistema profila Gealan S9000 u Alcrylcoloru, boje RAL7016, pruža ne samo prepoznatljiv izgled već i adekvatnu zaštitu od spoljnih uticaja. Ova vrhunska stolarija garantuje sigurnost i performanse, čineći dom stanara sigurnim i udobnim prostorom.

Odabrani termopaket stakla 4Solar+16+4+16+4 Low-e pruža optimalnu termalnu izolaciju, štedeći energiju i doprinoseći energetskoj efikasnosti objekta. Kroz kombinaciju fasadne stolarije i termopaketa, PIKANTE 4K ne samo da privlači pažnju svojim modernim izgledom već i obezbeđuje visok standard života i udobnosti za svoje stanare.

Pogledajte još

Ključevi Uspeha: Alumil Nagradjuje Našu Firmu za Izvanredne Rezultate

Pionirska Inovacija u Stolariji 2023: Revolucija Pomoću Pivot Vrata

Inovacija u Praksi: Upoznajte Glassworker GW 625-2 

Zahvalnost i Sjaj: Jubilej Naših Zaposlenih Proslavljen u Grčkoj

Svetlost Prošlosti: Jubilarno prikazivanje - Projekat 25

Investirajte Pametno u Vaš Dom: Energetski Efikasnom Stolarijom do Toplijeg Doma